Recenze výrobků

Prut Slim Carp Marshal

11.7.2018, autor: Ondřej Karlovský

Zdravím všechny příznivce firmy Carp Servis Václavík. Naše firma je hlavním dovozcem rybářského vybavení a krmení zahraniční značky Carp Zoom. Rád bych se podělil o zkušenost z našich novinek.

Extrudy v obalu a jejich využití v praxi

26.6.2018, autor: Jan Rybka

V nedávné době se mi dostala do ruky velmi zajímavá nástraha od firmy Carp Servis Václavík a to konkrétně extrudy v obalu v několika příchutích. Rád bych v tomto článku popsal jejich vlastnosti a použití v praxi, způsoby nastražení a jejich chování ve vodě a podobně.

Odháčkovací matrace a vážící taška 2 v 1

9.5.2018, autor: Zdeněk Razák

Udělal jsem pro Vás pár fotek a mé malé osobní hodnocení, chcete-li recenzi, podložky pod ryby Carp Zoom...

Losos-sardinka vzkříšení

28.2.2017, autor: Aleš Václavík

Představujeme vám nyní něco, co pro leckoho nemusí být nutně neznámé. Před několika lety v naší nabídce boilies gradovalo několik skvělých věcí...

Partikly a peletky, daleko a přesně.

21.12.2015, autor: Aleš Václavík

Mnoho rybářů řeší problém s přesným zakrmováním částečkové návnady. A to mnohdy na vzdálenost 50 a více metrů. Jsou různé možnosti.

PVA síťka

5.10.2015, autor: Honza Slanina

Zdarec karp Bando!!!!

Boilies Boss2 Speciál Krill-kreveta

9.9.2015, autor: Team Carp Servis Václavík

Pro rybářskou sezónu 2015 přinesla firma Carp Servis Václavík zajímavou novinku. Tou je nový segment v produktové řadě boilies Boss2 - a to v provedení Speciál - Krill-kreveta.

Boss2 Beton Rozpálená švestka

4.8.2015, autor: Team Carp Servis

V tomto příspěvku bychom vám chtěli přiblížit novinkový produkt naší firmy. Konkrétně Boilies z řady Boss2 Beton s příchutí Rozpálená švestka. Do základní charakteristiky by se hodilo říci, že se jedná o typ boiliesu pro teplejší období roku. Obsahuje celou řadu špičkových atraktorů pro lov trofejních kaprů. Důležitou vlastností Rozpálené švestky je vyšší odolnost proti bílé rybě, rakům a dalším konkurentům. Celá řada rybářů chce cíleně lovit opravdu velké kapry a to mnohdy i ve velice mohutné osádce drobných ryb. To je samozřejmě problém. Pro tento okamžik je zde toto boilies. Jeho ztužená struktura omezí možnosti menších ryb a získáme tak větší prostor pro ulovení trofejního exempláře. Na záběr můžeme čekat třeba i delší dobu, avšak výsledek by mohl být dostatečnou satisfakcí za strávený čas.

Back Lead padací PB

8.7.2015, autor: Aleš Václavík

Známe to všichni, občas v nás hlodá myšlenka proč zrovna nyní záběr nepřichází, co jsem ještě udělal nedokonale... Mnohdy hraje nezanedbatelnou roli i faktor přítomnosti vlasců ve vodním sloupci.

Pomalu rozpustné Plovoucí měkké pelety Carp Zoom.

19.6.2015, autor: Honza Slanina

Představení novinky 2015 Pomalu rozpustné Plovoucí měkké pelety Carp Zoom.

Boilies taška na krmení

5.6.2015, autor: Honza Slanina

Zdarec Karp Bando!!! Nedávno jsme vám tu představovali novinku od Carp Zoom a tady je malá recenze:-). Kaprům Zdarec Jenda

Kaprový prut Carp Zoom – Fanatic Plus

4.2.2015, autor: Jan Vala

Dvoudílný kaprový prut Fanatic patří do nižší až střední cenové kategorie mezi kaprovými speciály. Jeho blank je vyveden v matně černém provedení a je vyroben z velice kvalitního uhlíku. Vnitřní průměr prvního vodícího očka u řady Plus 50 je 40 mm u řady Plus je jeho průměr 30 mm. Tato náběhová očka jsou od sedla navijáku vzdálená 92 cm. Koncové očko o průměru 11 mm (Plus 50) a 9 mm (Plus).

Vážící taška BigFish F&F Weigh Sling od Carp Zoom

25.1.2015, autor: Honza Slanina

Zdarec karp bando,jelikož je potřeba si dělat radost, pořídil jsem si tuhle tašku od Carp Zoomu. Zde je malá recenze. Za team Carp Servis Václavík Jan Slanina

Směs do PVA Rektor

24.7.2014, autor: Aleš Václavík

Pro letošní sezonu přichystala firma Carp Servis Václavík nový produkt s názvem Směs do PVA. Na trhu je ve dvou provedeních (Rektor a Biotrus) a každé toto provedení pak ve dvou příchutích pro kombinování se sladkou a masovou nástrahou. My vám zde nyní představíme podrobněji jedno z těchto provedení a sice Rektor.