Recenze výrobků

Losos-sardinka vzkříšení

1.3.2017, autor: Aleš Václavík

Představujeme vám nyní něco, co pro leckoho nemusí být nutně neznámé. Před několika lety v naší nabídce boilies gradovalo několik skvělých věcí...

Partikly a peletky, daleko a přesně.

22.12.2015, autor: Aleš Václavík

Mnoho rybářů řeší problém s přesným zakrmováním částečkové návnady. A to mnohdy na vzdálenost 50 a více metrů. Jsou různé možnosti.

PVA síťka

6.10.2015, autor: Honza Slanina

Zdarec karp Bando!!!!

Boilies Boss2 Speciál Krill-kreveta

10.9.2015, autor: Team Carp Servis Václavík

Pro rybářskou sezónu 2015 přinesla firma Carp Servis Václavík zajímavou novinku. Tou je nový segment v produktové řadě boilies Boss2 - a to v provedení Speciál - Krill-kreveta.

Boss2 Beton Rozpálená švestka

5.8.2015, autor: Team Carp Servis

V tomto příspěvku bychom vám chtěli přiblížit novinkový produkt naší firmy. Konkrétně Boilies z řady Boss2 Beton s příchutí Rozpálená švestka. Do základní charakteristiky by se hodilo říci, že se jedná o typ boiliesu pro teplejší období roku. Obsahuje celou řadu špičkových atraktorů pro lov trofejních kaprů. Důležitou vlastností Rozpálené švestky je vyšší odolnost proti bílé rybě, rakům a dalším konkurentům. Celá řada rybářů chce cíleně lovit opravdu velké kapry a to mnohdy i ve velice mohutné osádce drobných ryb. To je samozřejmě problém. Pro tento okamžik je zde toto boilies. Jeho ztužená struktura omezí možnosti menších ryb a získáme tak větší prostor pro ulovení trofejního exempláře. Na záběr můžeme čekat třeba i delší dobu, avšak výsledek by mohl být dostatečnou satisfakcí za strávený čas.

Back Lead padací PB

9.7.2015, autor: Aleš Václavík

Známe to všichni, občas v nás hlodá myšlenka proč zrovna nyní záběr nepřichází, co jsem ještě udělal nedokonale... Mnohdy hraje nezanedbatelnou roli i faktor přítomnosti vlasců ve vodním sloupci.

Pomalu rozpustné Plovoucí měkké pelety Carp Zoom.

20.6.2015, autor: Honza Slanina

Představení novinky 2015 Pomalu rozpustné Plovoucí měkké pelety Carp Zoom.

Boilies taška na krmení

6.6.2015, autor: Honza Slanina

Zdarec Karp Bando!!! Nedávno jsme vám tu představovali novinku od Carp Zoom a tady je malá recenze:-). Kaprům Zdarec Jenda

Kaprový prut Carp Zoom – Fanatic Plus

5.2.2015, autor: Jan Vala

Dvoudílný kaprový prut Fanatic patří do nižší až střední cenové kategorie mezi kaprovými speciály. Jeho blank je vyveden v matně černém provedení a je vyroben z velice kvalitního uhlíku. Vnitřní průměr prvního vodícího očka u řady Plus 50 je 40 mm u řady Plus je jeho průměr 30 mm. Tato náběhová očka jsou od sedla navijáku vzdálená 92 cm. Koncové očko o průměru 11 mm (Plus 50) a 9 mm (Plus).

Vážící taška BigFish F&F Weigh Sling od Carp Zoom

26.1.2015, autor: Honza Slanina

Zdarec karp bando,jelikož je potřeba si dělat radost, pořídil jsem si tuhle tašku od Carp Zoomu. Zde je malá recenze. Za team Carp Servis Václavík Jan Slanina

Směs do PVA Rektor

25.7.2014, autor: Aleš Václavík

Pro letošní sezonu přichystala firma Carp Servis Václavík nový produkt s názvem Směs do PVA. Na trhu je ve dvou provedeních (Rektor a Biotrus) a každé toto provedení pak ve dvou příchutích pro kombinování se sladkou a masovou nástrahou. My vám zde nyní představíme podrobněji jedno z těchto provedení a sice Rektor.

CSL Cornkiller

13.9.2013, autor: Aleš Václavík

Jak je z názvu zřejmé, jedná se o tolik opěvovaný atraktor vyráběný z kukuřice. Kapři jej doslova milují. Firma Carp Servis Václavík připravila ale ještě něco víc než jen obyčejné csl... CSL Cornkiller je přesně namixovaný koktejl z čistého csl, které tvoří většinový podíl, z enzymaticky upravených jater, ze speciálního masového ochucovadla a několika dalších atraktorů, co kapry při pomyšlení na ně doslova nutí si okusovat nehty.