Losos-sardinka vzkříšení
1.3.2017, autor: Aleš Václavík
Představujeme vám nyní něco, co pro leckoho nemusí být nutně neznámé. Před několika lety v naší nabídce boilies gradovalo několik skvělých věcí...
Představujeme vám nyní něco, co pro leckoho nemusí být nutně neznámé. Před několika lety v naší nabídce boilies gradovalo několik skvělých věcí. Mezi ty nejoblíbenější bezesporu patřilo boilies Losos-sardinka (L-S). Tehdy ještě v tolik známé produktové řadě: Zakázková výroba boilies. Nejednalo se o nic jiného než o tzv. mraženky. Tehdy šlo doslova o fenomén. Po velkém přelomu v Carp Servis, kdy všechny druhy boilies byly nahrazeny převratnou produktovou řadou Boss2, nastal smutek a hlad po mnoha zrušených variantách. Doufali jsme, že rybáři v obětí Boss2 zapomenou... Bohužel ne na všechno. Ještě dnes, po tolika letech, se stále někteří ozývají se vzpomínkami na Lososa-sardinku, a tak jsme se rozhodli oprášit starou recepturu. Přidali jsme něco malinko z nových objevů v naší profesi, vložili přednosti výrobků Boss2 a Losos-sardinka v novém kabátu je na světě.
Boss2 speciál L-S je možné charakterizovat přibližně 30% obsahem živočišných proteinů, přítomností špičkového enzymantu v podobě lososového proteinu a uhlazené pachové silice, která není agresivního vzezření, avšak svým apelem na chuťové vjemy kaprů doslova překvapí. Struktura je tradičně, jak je zvykem u Carp Servis, středně hrubá a soudržnost boilies poněkud pevnější. Ovšem tradici v odpouštění z povrchu boilies u tohoto bonbónku samozřejmě naleznete také. Díky svým vlastnostem a složení surovin se jedná o boilies univerzální s možností uplatnění téměř po celý rok. Jistě se bude dobře chovat především v teplejších vodách nad 12°C a na podzim i pod tuto teplotu. Při testování tohoto výrobku se nám podařilo opakovaně ulovit slušné množství kaprů, ale co bychom se zde zbytečně vychloubali. Ti, co L-S znají z minulosti, vědí, o co se jedná a ti ostatní mohou v případě zájmu odzkoušet sami. Boss2 speciál L-S bude ve standardní nabídce firmy Carp Servis Václavík od nové sezony.
Komentáře
Přidat komentář
Komentáře