Diskuze

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Aleš Václavík - e-mail 2.1.2017 08:25:10

Tímto bych rád dodatečně poděkoval za poklonu, která mne velice hřeje. Přeji mnoho úspěchů v roce 2017 a vřelé díky za vaši přízeň p." Carpkillere"

carpkiller - e-mail 10.12.2016 12:01:42

tim bych chtel podekovat alesovi vaclavikovi a nebojte se kombinaci co se mne odsvecilo boilies olihen a obalovacka cherry super crab

carpkiller - e-mail 10.12.2016 11:59:46

díky carp servis václavík sem docílil snu na českých svazovkách a povedli se mi slusne ryby na boilies prirodni jatra,rozpalena svestka,a nato jeste obalovacka

Mirek Kadlec - e-mail 3.12.2016 06:29:06

nechával jsem to sušit volně..sušičky jsem se bál...nech to sušit volně při pokojovce..Mirek

Tomáš Viktora (neregistrovaný - ...107.209...) - e-mail 2.12.2016 22:06:13

Děkuju za odpovědi. Teď už mezi mnou a rozpustnými boilies ze "supertajných" ingrediencí nestojí nic v cestě:-) Jen mi ještě napadlo. Mám to sušit pozvolna při pokojové teplotě, řekněme týden, nebo mám v manželce zapálit po letech plamínek vášně a sebrat jí sušičku ovoce? Díky chlapi...

Aleš Václavík - e-mail 2.12.2016 04:53:17

Dobrý den Tomáši. ¨Cest jak dojít k rozpustnému boilies je více, ale nejjednodušší je nevařit.

Mirek Kadlec - e-mail 1.12.2016 16:13:20

Ahoj...rozpustné boilies se pouze suší...ať to jezdí profiku

Tomáš (neregistrovaný - ...62.225...) - e-mail 1.12.2016 08:46:09

Zdravím, poraďte prosím, jak vyrobit rozpustné boilie. Někdo říká méně vajec, někdo říká vařit málo nebo nevařit vůbec a jen osušit. Poraďte mi prosím profíci..Děkuji

Mirek Kadlec - e-mail 16.11.2016 15:58:02

Ahoj...novinky budou k dostání určitě už na výstavě v Praze...dík a měj se

petr (neregistrovaný - ...72.244...) 13.11.2016 20:42:59

zdravim,chtel jsem se jen zeptat,zda-li stihnete dat novinky pro pristi sezonu,pikan a slun.do 5mesice.mam od vas 4druhy boili a zatim max.spokjenost!na novinky jse tesim:)

Uživatelské účty: neregistrovanýregistrovanýtestersprávce