Za kapříky na pískovny

8.8.2012, autor: Jirka a Kuba Rummelovi

Na začátek prázdnin jsme se rozjeli na pětidenní výpravu, abychom neztráceli čas, když Kuba má volno. Náš cíl byla zkouška, jak bude pracovat zálivka na pískovně. Zkoušeli jsme různé kombinace, ale top byla Boss 2 boilies Oliheň a Nutrix Losos-sardinka PVA oliheň v zálivce - sranděra.
Tato kombinace ulovila na první pískovně přes jednu třetinu kapříků a na druhé všech osm. Přesun z jedné pískovny na druhou nebyl záměrný, ale vlivem počasí. Na prvním místě nebyl jediný strom ani keř a tropické vedro nás smažilo. Záběrů bylo dost, ale i přesto jsme místo změnili.

Po změně pod borovice do takové díry akorát pro bivak se počasí začalo otáčet a začaly bouře a přívalové deště, takže změna byla v pravou chvíli. Do konce výpravy přes nás přešlo dvanáct bouřek, takže jsme se nenudili. V mezerách nám občas zabrali i kapříci. Kubův lysák 80 cm 10 kg a můj 80 cm 9 kg nástrahám neudělali ostudu jako i řada dalších kapříků, které jsme nalovili. Celkem bylo uloveno 38 ks. Vzhledem k bouřkám a celkovým změnám jsme si dobře zachytali. Ryby byly v pořádku vráceny vodě.

Jirka a Kuba KAPRUM - ať se ryby do vody vrací

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.