Úspěch na Raptora a Makrelu

23.7.2012, autor: Mirek Kadlec

Poslední týden před koncem školního roku jsem vyrazil na tři noci ke své oblíbené svazové vodě,než začnou prázdniny a u vody nebude klid a tolik potřebné místo.
S sebou jsem si vezl 3 kg boilie Raptor Oliheň/krab 20 mm a necelé 3 kg boilie 25 mm příchutě Makrela + 9 kg spařené řepky.
Jedno místo jsem si rozkrmil v korytě řeky za kameným valem a to boiliem Makrela o průměru 25 mm a druhé místo před kameným valem a toto místo jsem si rozkrmil asi 0,5 kg boiliem Raptor.
Montáže s Raptorem jsem doplnil o plovoucí flouro boilie Fruit Bomb 14 mm od Big Carp a lovil na tzv.panáčka. Obě montáže jsem obaloval těstem z Obalovačky příchutě Oliheň.

Celkem jsem za necelé tři dny lovu ulovil 6 kaprů, o dvě velké ryby jsem přišel, ale náplastí my byl šupináč 97 cm 17,2 kg a šupináč 13,6 kg. Nejvíce záběrů a nejvetší kapr byl uloven na Oliheň/krab doplněné o plovku Big Carp. O velké ryby jsem přišel díky kamenému tarasu, který je plný šnečků a škebliček a o které jsem jednoho maxe uřízl. Škoda.

Bylo to super a konečně jsem prolomil smůlu, která mě provázela od jara - doufám.

Hned první týden v červenci razím opět na řeku a sebou si povezu letošní novinku Boss2 příchuť Chobotnice a tak snad se budu moci opět pochlubit nějakým krasavcem z naší největší řeky.

S přáním krásného úlovku před objektivem Vašeho fotoaparátu a za celý Carp Servis Team

Mirek

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.