Noční Slunečnice

12.12.2017, autor: Aleš Váňa

V tomto období se mi většinou už moc nechce delší dobu trávit u vody...

V tomto období se mi většinou už moc nechce delší dobu trávit u vody. Zvlášť při pohledu ven z okna ve vytopeném bytě. Pak si ale vzpomenu na dlouhou zimu přede mnou a je jasno - ještě by to šlo. Na tyto výpravy vyrážím na vody, které dobře znám a vím, kde v tomto období mohu kapry očekávat.

Pokud nemohu místo alespoň pár dnů dopředu připravit krmením, volím alespoň maximální atraktivitu návnad a nástrah. Není tajné, že mou oblíbenou kuličkou do studené vody je Boilies Boss2 Speciál BRUSINKA a v poslední době i loňská novinka Boilies Boss2 Magic SLUNEČNICE. Veškeré krmení boostruji a nedílnou součástí je i partikl, pelety a method mix. Na samotnou nástrahu přijde obalovací těsto a samozřejmě PVA punčocha.

Snažím se mít pruty zaklipované a nahazovat přesně na místo padající sbomb rakety. Nekrmím už moc, to až dle aktivity ryb, která už nebývá velká.

Opravdu mám vždy upřímnou radost, když se při takovéto výpravě zadaří, ale odměnou je vlastně i klid u vody, který v hlavní sezóně je jen výjimečný.

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.