Rybářská dovolená 2.

25.10.2017, autor: Aleš Váňa

Rybářská dovolená 2

Letošní druhou rybářskou dovolenou jsem směřoval do zahraničí.

Jedná se o větší, nehlubokou a převážně bahnitou vodu. Nikdy předtím jsem zde nelovil a veškeré informace jsem načerpal přes internet. Protože už nastává podzim, předpokládal jsem výskyt ryb v blízkosti hráze, kde je přece jen hlouběji a také se zde v minulosti ulovili největší místní mohykáni.

Po příjezdu nás nemile překvapilo množství rybářů a bohužel i pořádný les bójek na vodě. Přesto se nám podařilo nalézt lovná místa, ale ne jak jsme zvyklí - v blízkosti překážek nebo nerovností, pouze v prostředku nádrže, kde vedlo staré koryto a bahno je zde tvrdší.

S sebou jsem si dovezl značné množství boilies Boss 2 v příchutích Oliheň, Játra vanilka, Krill kreveta a připravovanou novinku pro rok 2018 - Mořskou pannu.

Panovalo nám příjemné, stálé počasí, ale ryby byly opačného názoru a dle všeho se zdržovaly mimo náš dosah na druhém konci v blízkosti přítoku, kam také celý týden foukal vítr. I když jsme vyzkoušeli vše možné a nemožné, záběru jsme se nedočkali. Až kombinace kuliček Jater a zmiňované novinky mi roztočily naviják.

Nakonec jsme si u vody jako vždy užili pohodu, příjemné počasí, dobré jídlo a debaty s okolními rybáři.

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.