Zase ta játra

30.6.2017, autor: Jan Rybarik

Tuto naší výpravu jsme plánovali již od podzimu loňského roku. Konečně se nám podařilo získat týden volna a mohli jsme vyrazit 700 km od domova za zahraničními kapry.

Tuto naší výpravu jsme plánovali již od podzimu loňského roku. Konečně se nám podařilo získat týden volna a my mohli vyrazit 700 km od domova za zahraničními kapry. Cesta proběhla bez nejmenších problémů a před námi byla pěkná štěrkopískovna, na které jsme již v minulosti jednou chytali. Vybrali jsme místo s podélnou mělčinou a maximální hloubkou 2 m, které se nakonec ukázalo jako dobré. Použili jsme Boilies Boss2 Játra-Vanilka, protože již z minulosti víme, že je na tohle období super.

První záběry na sebe nenechaly dlouho čekat a první dva dny jsme se prakticky nezastavili. Později přišlo výrazné oteplení, které přitáhlo spoustu rybářů a z našeho klidného místa bylo rázem peklo. Celodenní krmení raketami našich sousedů doslova vyhnalo kapry jinam. Záběrů ubývalo, ale díky velkému snažení a zmenšení nástrah jsme měli stále krásné úlovky.

Podařilo se nám zdolat asi deset kaprů ve váhovém rozmezí 18 až 20 kg a spoustu menších. Tuto výpravu hodnotím jako velmi dobrou a přeji všem, aby to prožili také. Poděkování firmě Carp Servis Václavík za super výrobky!

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.