Dárek od svatého Petra

6.9.2015, autor: Jan Slanina

Zdarec carp bando!

Dárek na oslavu:-) samozřejmě večer přišli na řadu ostrý náboje

Vzpomínám si jako dnes, když jsem před dvaceti lety jel krmit na jednu pískovnu a seděl tam jeden stejně zapálený típek. Tehdy jsem přečetl první knihu o kaprařině a už jsem věděl,že to je koníček, kterému se chci v životě věnovat.

To už je pořádný pupekDíky moooc!!! Sv. Petře

Popravdě jsem ze začátku moc úspěchů nezaznamenal a strávil půl prázdnin o dvou záběrech,avšak ten den,když jsem přijel na kole a v batohu měl svých 30 kuliček,se kterými jsem zaplaval na nedalekou mělčinu,kde jsem už třetí den krmil, se to vše změnilo. Tehdy mě Petr poprvé oslovil a zanedlouho už tam letěla jedna kulička,kterou ode mě nafasoval.

Jedna moje sestavičkaPro úspěch ještě jednou.

Netrvalo to ani hodinu a přišla jízda. Sice žádný obr,ale ta radost a společné nadšení z úlovku kapra bylo tím pravým ořechovým. A takhle to začalo. Dnes je to dvacet let společných zážitků,radosti,ale i zklamání.Doba se mění a s ní i všechno kolem tohoto,pro nás už životního, stylu.

Třešnička na špičce naší výpravy.

Polijte je oba, ať se lesknou...

Jak sem psal minule, Petr se vrátil ke kaprařině po dvouleté odmlce a zřejmě svatý Petr uznal,že je na čase nás odměnit za ty společné roky. Nadělil nám během pár hodin oběma osobáky z naší srdcové svazové vody, kde jsme začínali.

Kaprům zdarec Jan Slanina a Petr Puhlovský

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.