Šupináč z pískovny

13.7.2015, autor: Josef Bednář ml.

Zdarec všem Carpservisákům, hlasím se s dalšími krasnými úlovky ze svazové pískovny. Předminulý víkend jsem se vydal s kamarádem na pískovnu, kde jsme strávili celý víkend. Za celou dobu jsme měli dohromady 13 záběrů, z toho čtyři ryby přes deset kilo.

Nejvíc mi fungovalo boilies Krill - Kreveta 20 mm + malý plováček 10 mm a k tomu obalovačka stejné příchuti.

Další víkend začal trochu jinak. Nejdříve jsme se rozhodli, že vyrazíme na Labe, ale tam se moc nepoštěstilo, a tak jsme to v sobotu zabalili a přejeli na pískovnu a udělali jsme dobře.

Ještě ten den jsem měl záběr na boilies Jahoda 20 mm + malý plováček a obalovačka stejné příchuti. Kapr vypadal docela slušně, ale bohužel po chvilce spadnul. To tak někdy bývá. Mě to ale nerozhodilo a chytal jsem dál. Do večera už záběr nepřišel. Dalšího kapříka jsem se dočkal až ráno kolem páté hodiny. Přišel na Krill.

Potom to do dopoledne ustalo a já se rozhodl nasadit dlouhý návazec s plovkou Banán 16 mm, která skvěle zafungovala a začaly přicházet záběry. První dvě ryby byly menší, pak mi něco většího spadlo, a potom co jsem to nahodil a začal převazovat druhý prut na to samé, mi ani ne po 5 minutách přichází malý padáček. Následoval zásek a ucítil jsem pěknou rybu. Zhruba po půlhodinovém boji jsem zdolal překrásného šupináče 12,5kg.

Pak už přišel jen dorostenec a tím to skončilo. Celkově jsem dosáhl 7 záběrů. Především chci poděkovat za skvělé nástrahy. Za team Carpservis, Josef Bednář ml.

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.