Setkání Carp Servis Václavík 2014

12.12.2014, autor: Aleš Václavík

Začátkem října jsme s našim teamem testerů uspořádali třídenní akci pod názvem setkání Carp Servis Václavík. Camp Brodský nedaleko Červeného Kostelce se nám stal již podruhé útočištěm a zřejmě ne naposledy. Po dobu akce jsme se mimo jiné snažili otestovat nově připravované boilies Citron na sezónu 2014 pro prémiovou řadu Boss2.

Toto boilies je vyrobeno na směsi ze semen, mléčných proteinů, koření a několika dalších atraktorů. Je určeno pro celoroční chytání. V chladné části sezóny může být překvapující, a to především díky agresivně pronikavé vůni a snadno se uvolňující struktuře. Nikdo nečekal příliš velké zázraky, nicméně v počtu chytajících s tímto boilies se přeci jen nechá získat alespoň hrubý náčrt toho, co toto boilies dokáže. Když mladý Pepík Bednář na tutoe žlutou kuličku vytáhl nejtěžší rybu zájezdu, a to 20,25 kg, vlny nejistoty se náhle zcela zklidnily a prvotní nedůvěra ustoupila do pozadí. V průběhu celé akce se s přibývajícími záběry na citrón postupně na tuto nástrahu přeorientovali téměř všichni. To nejméně s jedním prutem. Bylo to pro mne velmi příjemné překvapení. Zase se mi potvrdila teorie, že není vždy třeba to nejsložitější a nejnákladnější boilies pro ulovení krásného kapra. Pokud se podaří sestavit dobrá kompozice, byť z levných surovin, může fungovat bezchybně.

Takhle se to dělá...

Honzikův obr.

Počasí bylo přímo skvělé, nálada a atmosféra super, a tak za podpory místní přepychové kuchyně se nám zdálo vše přímo božské. V příjemném prostředí campu jsme v průběhu akce hodnotili úspěchy nás všech a závěrem byl nejlepší oceněn drobnou cenou. Nebyla to soutěž nijak vážného charakteru, spíše jen takový sranda match. V sobotu byla od 10 h zahájena předváděcí akce našich produktů. Všem, kdo navštívili náš stáneček na břehu rybníka, jsme s radostí vysvětlovali veškeré obecné i zákulisní informace spojené s naší značkou a produkty. Každý zúčastněný dostal vzorky boilies k otestování a někteří je hned odzkoušeli v místě na rybníku Brodský. Potěšení bylo o to intenzivnější, že se k nám dostalo několik pozitivních reakcí prakticky ihned.

Rána jsou krásná...Aleš s vymodlenou rybou...

Nejmladší účastník akce.V záskoku...

Většina rybářů, co navštíví Brodák, si myslí, že nejlepší místa jsou na přítoku vedle rezervace, u hráze pod stromy a okolo mola. Kluci Bednářovi tuto teorii bohužel nepotvrdili. Při jejich intenzivním opečovávání krmného místa, které se nacházelo takříkajíc v žumpě, se jin dařilo nad míru lépe než na top flecích. Nejen že se jim poštěstilo několik z těžších úlovků akce, ale zároveň se stal Píno v celkovém hodnocení jedničkou.

Za celý víkend jsme nachytali celkem 71 kaprů nad 60 cm o celkové hmotnosti bez pár deka 650 kg. Což nebyl jistě špatný výsledek s přihlédnutím k místním podmínkám. V příštím roce se jistě zase sejdeme a jistě se na to již nyní všichni těšíme.

Aleš Václavík

Píno se svou nejtěžší rybou 20,25 kg.

Konečně...papa...

Josef zase s pěknou rybou...

Předváděčkový stánek.

Josef s x-tým kaprem..Když se sedí je zima...

Jirka taky umí.

Boxer.

Píno jede...

Průběžné hodnocení akce.

Milan ještě jednou.Loučení.

Loučení.Loučení.

Loučení.Loučení.

Závěrečné foto.Loučení.

Láska na první pohled.Milanovi se dařilo.

Jirka poctivě zavážel k bójce až na 60m.Vlastíkovo torpédo.

Boilies šlo na dračku...Honzík se svým obrem.

Nástrahy.Honzík chytal i pstruhy...

Milan s koiem.Michal a jeho jeden z mnoha...

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.