Výrazná barva boiliesu

10.7.2019, autor: Jan Blecha

Posledních pár dní nebylo úplně teplých a optimálních, bylo to jak na houpačce, chvíli teplo, potom zima, ale na ryby dle mého názoru úplně super počasí.

Sice chvíli trvalo, než se člověk odhodlá, ale jak se dočtete níže, stálo to za to. Nepřízeň počasí mě i pomohla k výběru co dát pod háček. Říkám si, že je to potřeba trošku pod vodou rozjasnit, proto sahám a dávám výrazné boilies. Na jeden prut dávám MOŘSKOU PANNU + plovku ŠVESTKA-ČESNEK a na druhý SLUNEČNICI. Počasí se pomalu začalo zlepšovat, jen stále foukal silný vítr. Sedím po větru a čekám, že to nějaké ryby přifoukne. Asi po třech hodinách přichází záběr na slunečnici. Po chvíli mám u břehu krásného lysce, kterého odhaduji tak kolem sedmdesáti centimetrů. Ani ho nevytahuji z vody a vypínám jej u břehu.

[

Cítím, že by ještě nějaký mohl přijít, rychle nahazuji a čekám. A opravdu po dvou hodinách se rozjíždí druhý prut a cívka pomalu nabírá na obrátkách. Nekompromisní jízda. Přisekávám, prut mi okamžitě ztěžkne v ruce, tah ryby nepřestává a stále si bere metry vlasce z cívky. Po chvíli se mi daří s rybou srovnat krok a začínám mít na vrch. Krásný souboj až do konce to se musí nechat. Podebírám rybu a opět zírám, jakou mají sílu kuličky boilies boss2 od Carpservisu.

Tentokrát to byla MOŘSKÁ PANNA + plovka ŠVESTKA-ČESNEK. Kapr měřil 108 cm o váze 23,20 kg. Poklona panu Václavíkovi opět za super práci. Je to potom radost jezdit k vodě s těmito produkty, které chytají.

Ať to jezdí, s pozdravem Jan Blecha

Komentáře

Přidat komentář

Vyplňte všechna pole označená (*)

Komentáře

Diskuze neobsahuje žádné komentáře.